Milyen felsőkategóriás AMD procik jönnek még az idén?
Lecserélném a több éves INTEL core i7 6700-amat egy modernebb procira és úgy látom érdemes AMD-ben gondolkodni.
Ryzen 7 5800X-et néztem ki 150 ezerért de karácsonyra venném és akkorra már egy éves lesz, nekem meg a legújabb kéne. Mikor jön az új generáció, érdemes várni?
Úgy kb. max 150-et szánnék procira, az intelből már kicsit kiábrándultam
A száltépők és az epikusok Zen 3 magokkal.
Vannak egyébként pletykák hogy még idén lesz egy Zen 3+ frissétés de az lehet csak laptopokhoz jön vagy azokhoz se.
Jó lesz az a Ryzen 7 5800 még karácsonykor is. Akkor valszeg már nem 150 lesz hanem 120 130 hogy versenyezni tudjon értékben az Intel 12. generációjával
Igen de ez a Zen 3+ csak egy átcímkézett Zen 3 pár százalékos tuninggal amivel csak kisöprik a megmaradt készleteket
Ahogy látom 2022-ben jön a Zen 4 ami akár 40%-os fejlődést jelent, fájna a szívem ha veszek karácsonyra egy 3 pluszt azt rá pár hónapra jön az új generáció ami komoly előrelépést jelent :( de nem nagyon akarok várni
Több évre tervezek, sőt, mivel már átléptem a 30-at ezért lehet ez lesz az utolsó gépfejlesztésem ezért mindenből a lehető legjobbat veszem, hogy akár 5-6 év múlva is tudjak új játékokat futtatni
Pénz szerencsére nem nagy akadály, jól keresek :)
Most nézem a 12. generációs alder lake és zen 3+ még idén kijön, az 5nm-es Zen 4 meg 2022 második fele. Az már tud DDR5-t meg PCIe 5.0-át, bár azok miatt aligha érdemes várni
Intel & Nvidia párti voltam, mindkettőt megutáltam az elmúlt évek politikája miatt, szívesebben támogatnám az amd-t, most a ryzen procik elég jól sikerültek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!