Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erről a laptopról mit gondoltok?

Erről a laptopról mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 23. 19:34
1 2
 11/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

most nezem amit linkeltel azon is suritve vannak a karakterek keves billenyuzetre

szoval

#10 miert? nem olyan eros hogy melegednie kene

2021. máj. 23. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Ennyiért azért nem ártana már tényleg normális magyar billentyűzet és egy 4 magos proci egy használt gépben.

Hardveraprót is nézegesd, ott is vannak hasonló felújított garis használtgépek, üzletek!

A lényeg, hogy érdemes már olyan viszonylag újabbat venned (mint ez is), aminél az integrált videokártya tudja dekódolni a h.265-öt, és a VP9-et. Mai internethez ez jól jön. Ha nincs hardveres támogatás, akkor a processzor dekódolja szoftveresen, ami amúgy működik, csak feleslegesen terheli a procit, melegszik, fogyaszt. Dedikált videokártyát pedig kerüld! Felesleges hibaforrás számodra. Netezős gépbe elég az integrált.

2021. máj. 24. 07:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha találsz hardveraprón ennyiért 4 magos procival akkor linkeld. Kétlem hogy fogsz találni
2021. máj. 24. 09:08
 14/19 A kérdező kommentje:
A nem ilyen üzleti laptopok tényleg sokkal rosszabbak? Egy ryzen 7 3700U-val szerelt.
2021. máj. 24. 09:55
 15/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#14 3000 szerias Ryzenel vagy barmi regebbi amd val nem szivesen vennek a helyedben laptopot

4000 (vagy ujabbat) meg aligha talalsz hasznaltan is, de ki tudja meg kell nezni

uzleti laptopok starapabirobbak

altalaban amelyek nehezebbek azok szinten, vagyis 1-2kiloval! is a tobbihez kepest

mennyi a max amennyiert szeretnel?

es mire hasznalnad?

2021. máj. 24. 12:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Max 200 és tanulás netezés stb. Kisebb játékok mint roblox és Minecraft. Meg wot
2021. máj. 24. 13:17
 17/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hirdetesek amikre erdemes ranezned, de csak osszkepet figyeltem, igy lehetnek nem kimondottan megerosek is koztuk

de szerintem sok eleg jot is talaltam, de ugy tunik ebben az arban nagyon nincsenek modern es extra premium kategoriasok eppen

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja 200 akkor addig is rajuk nezek...

2021. máj. 24. 13:23
 18/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

elso linkt eltero hirdetes Ryzen 4500U s:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezekre is ervenyes amit masikokra irtam

hat igen sok lett, de nehez kivalasztani keveset sajnos

2021. máj. 24. 14:00
 19/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ujonan pl.:

[link]

[link]

nagyon masba nem is akadtam, dragabban lenne csak

netan ha az segit lehetseges hogy hasznaltak kozul Dell XPS ek kozul valssztanek en pl.

Xy4

2021. máj. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!