errol lenne szo, annyi, hogy nekem a felhasznalhato memoria az 2,5TB es 16gb a ram . win10 proval telepitve. a proci es a videokartya ugyan az. ja, es nincs mukodokepes akksi hozza,halozatrol hasznaltam.
Ha jó állapotba van, nem karcos túlzottan nem zúzodott, stb... akkor 40, és 60 között hirdesd meg.
2021. máj. 22. 19:38
3/13 anonim válasza:
Ja szerintem is 40-60.
Mellesleg a ram az a memória a 2,5 tb az a tárhely, ha az memória lenne, akkor minimum fél milliót érne.
2021. máj. 22. 20:34
4/13 qkker1 válasza:
"felhasznalhato memoria az 2,5TB"
Csak ennyi memória, kb öt millió!
2021. máj. 22. 21:26
5/13 anonim válasza:
Ugyanazt a gépet látjuk?
Elég különleges darab főleg a mérete miatt. És nem szutyok proci van benne, hanem rendes 4 magos, ma is használható, gyors, multimédiára/office-ra. Még ha régi is, de ez viszi a FullHD tartalmakat, még a VP9 és h.265 dekódolása sem gond neki (ugye ez szoftveresen megy neki, hiszen a gpu hardveresen még nem áll készen erre). 18" kijelző? Nem is ismerem ezt a szabványt 😃 nem egy hordozható cucc, szóval a használhatósága nem az igazi... Szerintem 140 körül érhet max. Inkább 110-120. De az 50 ezer az röhej. Hol veszel ennyiért 4 magos, 18" FHD kijelzős gépet 16 GB RAM-mal, SSD-vel,2TB HDD-vel?? Linkeld már be, mert vennék faternak kettőt is...
2021. máj. 23. 08:46
6/13 A kérdező kommentje:
pont hasonló kérdést szerettem volna feltenni, mert igazából nem tűnik szutyok gépnek, 50000 meg a kínálatot elnézve (hardveraprót néztem) kevés érte szerintem. én alárírom hogy újabb gépek vannak neten bőven, de 100-120 ért árulják a 8 gb ramos i3-as procival rendelkező gépeket. ha van is ezekben ssd az is 120 gb, ami 10000Ft- nem nagy durranás, ez miatt ekkora különbség nem lehet szerintem. de mivel nem értek hozzá ilyen szinten, csak meglepődtem, úgy sem tudok vele mit csinálni:)
2021. máj. 23. 10:53
7/13 A kérdező kommentje:
csak én legalábbis inkább vennék idősebb de jobb gépet mint az új gépek közül rosszabbat kétszer annyiért. öreganyám is most vett az egyik nagy cégtől sima netezésre új laptopot, teljesen alsó kategóriás és volt 130000 újonnan, azt hittem leteszem a hajam:D
2021. máj. 23. 10:54
8/13 anonim válasza:
És az egy xar gép, hulladék... a normálisak 200-tól kezdődnek. Nem is tudom, hogy lehet-e kapni valami újonnan 130-ért. Pfhúúú... nagyon fostaliska elektronikai hulladék lehet. Valahogy beszéld rá, hogy álljon el a vásárlástól, mert semmi értelme... Mi lehet az a gép ilyen olcsón újonnan? Egy készleten ragadt 4-5 éves belépőszintű modell/chromebook? Kb.. már kiadásakor is körülményes volt netezésre az ilyen, most meg pláne. Kerülni kell ezeket. Tényleg vagy egy használt üzleti gép mai felszereltséggel (ssd, 8+gb ram, fhd kijelző), vagy egy normális új, de az meg tényleg 200+ ezer.
2021. máj. 24. 07:02
9/13 anonim válasza:
#8 én 2 éve vettem 70k-ért laptopot, fhd, 1tb hdd, 4 magos proci, 4 gb ram. Ma tényleg drágábbak, de azért amit írtál az túlzás.
2021. máj. 24. 11:47
10/13 anonim válasza:
Szia, ha reális árat akarsz használ a Doctorhouse Laptop Szerviz kalkulátorát: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!