Milyen Processzort tervezel venni a közeljövőben? És mit cserélsz le?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 11:24
1/9 anonim válasza:
AMD (Athlon vagy Phenom, még a pénztárca megmondja), és a teljes gépet a mostani Celeron-ról.
2/9 anonim válasza:
AMD 6400+ ot cserélem majd le kb februárban majd 6*3ghz AMD-re =)
3/9 anonim válasza:
nekem is 6400+ van, de nem vagyok türelmetlen, kivárom amíg az amd bulldozer kijön és azt veszek, az csúcs proci lesz :)
5/9 anonim válasza:
proci nem kell,most váltottam AMD athlon 2000+.t intel pentium (4) 2400ra,ddr ram kellene bővíteni akarok egy gigára 512ről :D
6/9 anonim válasza:
Egesz gepet tervezem cserelni, de maga a proci az egy Intel Celeron M 540-rol cserelodne egy Intel Core 2 Duo T9300-ra.
7/9 anonim válasza:
vagy az lesz hogy a régi 347es cerkámat lecserélem egy E6xxx-re vagy pedig új AM3-s lap és egy Athlon x2 250-es.
8/9 anonim válasza:
e8200-ről akarok q9xxx re váltani ha találok egy jó árban lévőt használtan.
9/9 A kérdező kommentje:
A Core 2 Duo E8200 sem olyan rossz :)Én nem váltanék.
2010. aug. 25. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!