Mitől lehet nagy ritkán kék halál?
Nemrég új konfigot cseréltem a hdd meg a tápegység meg még egy két dolog kivételével mindent kicseréltem.Ami új az ssd,alaplap,processzor,videokártya,és ugye új a rendszer is.Szóval a lényeg előző rendszeren is volt a vége felé nagy ritkán nem tudom lehet e attól,hogy én ki szoktam kapcsolni a virtuális memóriát még a régi kíméljük az ssd beidegződés végett.Előző gépemben 16gb ram volt és azon is mindig ki volt kapcsolva a virtuális memória és sosem volt gond csak a vége felé is nagy ritkán azon is előfordult kék halál.Most ebben a gépben 32gb ram van meg ugye új rendszer és nagy ritkán csinálja.
Múltkor ezeket írta kék halálnál [link]
de tudom azt mondják ha a virtuális memória be lenne kapcsolva részletesebb jelentés lenne.
Most ahogy elnézem megint ugyan az
Tápegységről írj részletesebben!
Virtuális memóriát meg én nem szoktam kikapcsolni, mert valamit ír a win, hpgy gondok lehetnek, ha 400 MB alá rakod. Zavafni semmit se zavar, így mindig bekapcsolva hagyom.
1/
Windows 10 pro 20H2
-ryzen 7 3700X
-MSI B550-A Pro (MS-7C56)
-Zotac rtx2060
-hdd 1. meghajtó - WDC WD1003FZEX-00K3CA0 1terra black ez nem lett cserélve
-ssd 2. KINGSTON SA2000M8250G
-GOODRAM 32GB DDR4 3000MHz ram
-Seasonic G-450 450W Gold tápegység ez sem lett cserélve de eddig hiba nélkül működött.
Ennyit tudok a tápegységről Seasonic G-450 450W Gold
itt a gyártó oldalán vannak infok róla [link]
6/
Csak honnan szerezzek másikat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!