Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire elég egy játék ajánlott...

Mire elég egy játék ajánlott rendszerkövetelménye?

Figyelt kérdés

Asztali számítógépemet szeretném fejleszteni, kinéztem magamnak a Doom Eternalt és a Diablo II 3D-s újrakiadása (vele együtt a majdani 4. részt is), és ahogy néztem, a processzorkövetelmény lehet a kritikus pont. Az alaplapom i5-ig működik, de a Doom ezt minimumnak veszi, a "felújított" D2 meg ajánlottnak, míg a kinézett videokártya (Nvidia GTX 1060 6GB) mindkettőnek az utóbbi kategóriába esik.

Kérdésem az, hogy megúszhatom az alaplapcserét a Doomért úgy, hogy legalább magas minőségben, élvezhető sebességbe játszhassam, vagy fektessek be erősebb videokártyába, hogy az majd kiegészíti a gyengébb i5-ös processzort?

2021. máj. 20. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy az erősebb videokártya kiegészíti a gyöngébb processzort. Ha egy játékban a proci nem tud elég adatot küldeni a videókártyának, akkor beteheted a létező legjobb videókártyát mellé, akkor sem fog jobban futni.
2021. máj. 20. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

amibe i5 van, abba megy i7 is eghyébként, nincs ilyen, hogy csak addig működik.

Egyébként jó lenne tudni, hogy milyen i5. Jelentős különbség van egy i5-650 és egy i5-3570 között is már, nem beszélve egy 9600ról mondjuk. Egyébként mind a kettő játék megfelelően kellene, hogy fusson.

2021. máj. 20. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak régi két magos, alacsony órajelű i7-es processzorok, amiknél a mai pentiumok és celeronok is erősebbek. Tehát nem tudtunk meg a gépedről semmit.

A játékon belül csak grafikus beállítások szerepelnek, csak a videokártya erejéhez tudod a játékot igazítani. Processzorbeállítások nincsenek, ezért ha a processzorod gyenge, akkor a hajadra kenhetsz minden mást.

2021. máj. 20. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 linkelnél nekem egy 2 magos I7-et ? csak kíváncsi vagyok :)
2021. máj. 20. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Pl az i7 mobil processzorok fele 2 magos.

2021. máj. 20. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj pontos konfigot!!
2021. máj. 21. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!