Miket kell nézni laptop vásárlásnál?
Nemsokára szeretném lecserélni a jelenlegi, 8 éves laptopomat. A gond az, hogy segghülye vagyok az elektronikus dolgokból, például hogy milyen processzor kéne bele, ram stb. Tehát full nem vágom a dolgokat. Korábban (hónapokkal ezelőtt) tettem fel kérdést konkrétan hogy mire kéne, de nem szeretném linkelni, mert full leszóltak, annak ellenére, hogy szerintem nem írtam hülyeségeket. Szóval megköszönném, ha valaki kicsit óvodás módon összegezné miket kell figyelembe venni funkció szerint amikor laptopot/notebookot vesz az ember, engem nem igazán érdekel hogy most fehér/szürke/akármilyen színű legyen, csak arra jó legyen amire használni szeretném. Olyan 200- 250 ezer körülig gondolkoztam, és olyat vennék, amin alapjáraton rajta van a windows. Ezen kívül mire használnám? Hát sulis dolgokhoz, íráshoz, videónézéshez, zenehallgatáshoz, illetve közepesen erős játékok elfutásához. Tudom, hogy nagyon relatív a közepesen erős, de semmiféleképp nem erős, 10-20 ezres játékokról van szó, nagyrészt ilyen ingyenesen letölthető dolgokról, amik ugyan nem egy 2ds játék, de nem is ilyen full hd ha értitek.. Továbbá android emulátoron (ha jól tudom így mondják) használnék különböző progikat tanuláshoz (anatómiás 3ds program), hogy a gépről tudjam nézni, ne telóról, mert az már főleg régi s haldoklik...
Szóval nem azt kérem, hogy ajánlgassatok gépeket, csak arra vagyok kíváncsi milyen tulajdonságok alapján kéne keresnem.
Köszi előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!