Olcsó gép? Mennyi lenne?
Figyelt kérdés
Elsösorban cs:go-ra kell. Van hozzá pár alkaltrészem.
Ram
Hdd
Ház
Cooling fan
Táp
Am3 alaplap(Nem muszály ehez igazodni a legolcsóbb legjobb megoldást keresem.)
Cpu II x2 220 (nem hiszem hogy jó lenne mert elég gyengécske csak emlitem.)
Lehetöleg kompetitív fps kéne. Ha van valakinek valami ötlete vagy egy gépe ami minimum 60 fps lowon viszi a cs:go-t az légyszives irjon.
2021. máj. 16. 19:11
1/21 anonim válasza:
Jófogáson láttam legutóbb ilyet 60k-ért, szerintem ott nézd meg.
3/21 A kérdező kommentje:
Valami konkrétabb? Nem hiszem hogy kipattintják azokat a részeket amik nem kellenek nem jófogáson.
2021. máj. 16. 19:40
4/21 A kérdező kommentje:
Azért nem én akarom felnézni mert annyira nem értek hozzá.
2021. máj. 16. 19:41
5/21 anonim válasza:
Milyen alkatrészed van neked?
Mennyi pénzt szánnál rá.
7/21 anonim válasza:
A jófogáson komplett gép van eladó, és mivel nem értesz annyira hozzá ez neked tökéletes lenne.
8/21 anonim válasza:
Kompetitív CSGO legalább 120 FPS-nél kezdődik 120 hertz-nél. Már amennyiben tényleg versenyről van szó, nem pedig global baromkodásról. Faceit, ESEA picit jobban megdolgoztatja a gépet. Nem beszélve a profi headsetről, egérről és billentyűzetről.
9/21 anonim válasza:
Az internetről nem is beszélve, átlag 30 ping a maximális elfogadható, de a legjobb a 10 körüli.
10/21 A kérdező kommentje:
Leirtam mik vannak. Föleg cpu gpu alaplap kell. Kompetitív az minimum 60fps. Nem fogom egészben venni.
2021. máj. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!