Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a szakneve a talpas USB...

Mi a szakneve a talpas USB hosszabbítónak?

Figyelt kérdés
A lényege az, hogy a számítógép közelében mindig kéznél legyen egy hosszabbított USB port, amelybe fél kézzel bármilyen USB eszközt be lehet dugni.

2021. máj. 15. 03:39
 1/6 Gyakori93 ***** válasza:
50%

Keress rá az USB hub kifejezésre, és válogass. Rengeteg fajta és formájú létezik.

Na meg az sem mindegy, hogy aktív vagy passzív az az USB elosztó.

2021. máj. 15. 04:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez tuti nem HUB, nem elosztóra gondoltam, egy darab hosszabbított port, mint írtam.
2021. máj. 15. 06:39
 3/6 Gyakori93 ***** válasza:

Elnézést, félre olvastam.

Itt van egy link, ami egy beépíthető usb aljzathoz vezet. Bár én nem adnék ki ennyit érte.

[link]

2021. máj. 15. 07:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Semmi probléma. :-)

Na, majdnem ilyen amit keresek.

2021. máj. 15. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy próbáld, hogy "asztali USB hosszabbító", de hogy kapsz-e olyat, ami egy dugós, abban nem vagyok biztos. Nekem kettő is van, de mindkettőt úgy adtál valamihez (vezetéknélküli billentyűzet, stb).
2021. máj. 15. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért fúrás faragás nélküli megoldás, igaz ezek problémája, hogy alapban drágábbak, mint egy hub.

-billentyűzetes usb hub

pl:

[link]

-monitorhoz állvány, ami usb hub-ot is tartalmaz

pl:

[link]

-dokkoló állomás (ezek másra is jók, inkább laptopokhoz vannak és drágák, ezért nem is linkelem, van billentyűzet is.)

2021. máj. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!