Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kapnék ezért valamennyit?...

Kapnék ezért valamennyit? Érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem annyira értek a számítógépekhez ilyen téren, elnézést, ha hülyeséget írok.

Van egy Toshiba Tecra S1 laptopom, ami már kb. egy éve bemondta az unalmast. Nem lehet tudni, mi a baja pontosan, először a képernyő csinált olyanokat, hogy elkezdett csíkosodni, le is fagyott pár perc után, mostanában már be sem kapcsol. Amikor elvittük szervízbe, 20.000 forint értékben beszámították volna egy másik laptop vásárlása esetén, de ezt nem vettük igénybe. A kérdésem az lenne, hogy ezt vajon el tudom valahol adni, mint alkatrész? Ha eladható, mennyit kérhetek érte? Senkit nem akarok átvágni, tehát ezt úgy kérdezem, hogy nem tudom, mi a baja, lehet, hogy nagy százalékban felhasználható, de az is lehet, hogy csak egy-két része. Akksija jó, töltője van. Előre is köszönöm a válaszokat! (csak olyan írjon, aki ért hozzá valamennyire, köszönöm!)

2010. aug. 23. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen processzor, videókari, stb.. van a laptopban?
2010. aug. 25. 22:19
 2/2 anonim ***** válasza:
nem kimondottan a rossz laptopok a specialitásom,de ilyen online aukciós oldalakon (teszvesz,vatera) ott el tudod adni, oda írod nem tudod mi a baja,ezt meg azt produkálja,alkatrésznek eladó, meg fogják venni ha korrekt árat kérsz tőle,én is árultam sokat és vettek is, voltak rossz cuccok is,nyomtatókat pár ezresér, volt egy régi xbox 15 ezer a használt ára, de a fej volt benne rossz amit 20ezerér akartak megcsinálni,azt is el tudtam adni jópízér,valakinek pont az az alkatrész kell belőle ami a boltba sokkal drágább.
2010. aug. 25. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!