Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy HDMI splitter-rel hogyan...

Egy HDMI splitter-rel hogyan tudok két monitort nem tükrözni hanem extendelni?

Figyelt kérdés

Egy hasonló HDMI elosztóm van: [link]

Ehhez csatlakoztattam két monitort és ezt csatlakoztattam a számítógép videókártyáján lévő hdmi portba. Miután bekapcsolom, a monitorok tükrözik egymást (nem ugyanolyan felbontásúak ezért az egyiknek még nem is jó a képe). A windows 10 nem ismeri fel őket két külön monitorként. És hogyan tudom egyiken átállítani a felbontást? Válaszokat előre is köszönöm!

2021. máj. 14. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
sehogy, mert ugyan azt a jelet kapják, vidi karin más csatlakozót próbálj.
2021. máj. 14. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy kimenetről csak egy kép fog kimenni. Szétosztogathatod több kijelzőre, de attól még ugyanaz a kép lesz klónozva. Világosan le is írja az elosztó adatlapján: " Ugyanaz a kép több kijelzőn"

Több kép több különböző kijelzőre csak több kimenetről lehetséges. Azaz mindegyik monitort másik csatlakozóba kell dugni.

2021. máj. 14. 20:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Ilyennel működhet? [link]
2021. máj. 14. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy csak egy csatlakozó van
2021. máj. 14. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
nincs se vga, se dvi se semmi csatlakozó? vagy ez egy laptop?
2021. máj. 14. 20:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Az alaplapon van mindegyik de azok valamiért nem működnek, a videokártyán display hdmi és dvi-d port van
2021. máj. 14. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
és a monitorjaidon milyen portok vannak?
2021. máj. 14. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Nehezen de megoldottam, azért elmondom a megoldást ha valakinek kellene:

Ha olyan processzorod van aminek van grafikus driverje akkor a BIOSban engedélyezheted hogy használjon ilyen grafikus drivert +(néha be kell állítani a PEG helyett IGD re). Ha ez megvan az alaplap hdmi portja használható

2021. máj. 14. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez tudod, h nem jó tökéletes megoldás, a legjobb megoldás az lenne, ha hdmi és display portot használnád a vidi kariból.
2021. máj. 14. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem célszerű egyszerre az IGP-t és a dedikált kártyát használni. Inkább egy DP - HDMI kábelt vennék a helyedben a második monitornak.
2021. máj. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!