Egy HDMI splitter-rel hogyan tudok két monitort nem tükrözni hanem extendelni?
Egy hasonló HDMI elosztóm van: [link]
Ehhez csatlakoztattam két monitort és ezt csatlakoztattam a számítógép videókártyáján lévő hdmi portba. Miután bekapcsolom, a monitorok tükrözik egymást (nem ugyanolyan felbontásúak ezért az egyiknek még nem is jó a képe). A windows 10 nem ismeri fel őket két külön monitorként. És hogyan tudom egyiken átállítani a felbontást? Válaszokat előre is köszönöm!
Egy kimenetről csak egy kép fog kimenni. Szétosztogathatod több kijelzőre, de attól még ugyanaz a kép lesz klónozva. Világosan le is írja az elosztó adatlapján: " Ugyanaz a kép több kijelzőn"
Több kép több különböző kijelzőre csak több kimenetről lehetséges. Azaz mindegyik monitort másik csatlakozóba kell dugni.
Nehezen de megoldottam, azért elmondom a megoldást ha valakinek kellene:
Ha olyan processzorod van aminek van grafikus driverje akkor a BIOSban engedélyezheted hogy használjon ilyen grafikus drivert +(néha be kell állítani a PEG helyett IGD re). Ha ez megvan az alaplap hdmi portja használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!