Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Billentyűzet-egér szett,...

Billentyűzet-egér szett, ilyet hol kapok? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Ami kell: wireless, min. 2,4ghz, slim, nem hullámos billentyűzet, az insert home pgup egy sorban, alatta del end pgdown, az egéren oldalt legyen 2 extra gomb, és aránylag nagy legyen , oldalán kis méllyedés a hüvelykujjnak. köszi!
2010. aug. 23. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem Trust Comfortline Wireless Desksetem van, megvagyok vele elégedve. 6ezerért vettem.

[link]

Azthiszem passzol az elvárásaidnak.

- 2.4Ghz-es

- 8 méteres hatótávolság

- 13 médiabillentyű, lehet neten keresni, egyből megnyitja a postafiókodoat, elindítja a zenelejátszót, kezdőlapra állít stb. gombok vannak rajta

- 5 gombos egér 1000dpi felbontással (nem tudom mit takar a 2 extra gomb, ennek az oldalán van 2 gomb, tudsz vele pl. neten előre-vissza lapozni az oldalak között)

- szerintem aránylag nagy

- viszont az oldalán nincs méllyedés, nem értem mire gondolsz itt

Szerintem ez f@sza deskset, szerintem ennél nem kell drágább.

2010. aug. 23. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
nem slim, de jó köszi:) amúgy magyar?
2010. aug. 23. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja bocs tényleg azt nem figyeltem.

Igen magyar nyelvű.

2010. aug. 23. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

De egyébként nekem már volt 2 trust billentyűzetem, webcamom, én meg vagyok elégedve a márkával.

Az első trust billentyűzetemet is csak azért kellett lecserélnem, mert valahogy sikerült színigöntentem kólávak :D

Azon az oldalon, amit belinkeltem, vannak slim billentyűk is, gondolom azok se rosszak és ilyesmi árban vannak.

2010. aug. 23. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
*kólával
2010. aug. 23. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, amit linkeltél tökéletes ;)
2010. aug. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!