Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a motiváció egy ultrabook...

Mi a motiváció egy ultrabook megvásárlására?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem ezt a miniatürizálási, könnyítési mániát mivel általában a használat kárára megy. Ezért szeretném megérteni, kíváncsi vagyok

2021. máj. 11. 06:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz egy dögnagy nehéz táskát cipelni magaddal, akkor bazijól jönnek ezek a kis gépek. Nekem leltárhoz volt egyszer. Egy munkanapot kibírt az akksija. És nagyon hasznos, hogy kicsi és könnyű, de mellé egy normál windows géped van, annak minden előnyével.
2021. máj. 11. 06:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, így sokkal könnyebb az online munkámon dolgozni bárhonnan :) Így tényleg kötetlen a munka
2021. máj. 11. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Utazashoz sokkal praktikusabb, mint egy nagy laptop.
2021. máj. 11. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják, hogy "ízlések és pofonok..."

Nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be, valakinek az. Én például az asztali PC-ket preferálom. De ettől még kétségtelen tény, hogy ha mozgatni kell, akkor egyáltalán nem praktikus.

2021. máj. 11. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Azért, mert nem utazol/utaztál új helyre minden 2 hétben, ahol helyszínekre kell kimenni, ott felmérni a dolgokat, azt rögzíteni stb.

Ezek a gépek tipikusan munkára lettek kitalálva, ahol helyszínre kell kimenni. Nem mindegy, hogy egész nap egy 4 kilós bazi nehéz vas lóg az oldaladon vagy 50 deka. Ha olyan munkát végzel, ahol viszonylag 1 helyre le van rakva a gép egész napra, akkor felesleges. Ha félóránként mászkálni kell vele, vagy sok helyre jársz és kénytelen vagy magadon cipelni (pl tömegközlekedés), 1 hét után lerohad a karod/vállad a normál súlyú notebooktól.

2021. máj. 11. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkit felpontoztam, jobban megértem az álláspontotokat.

Akkor csak az a "probléma" hogy nem én vagyok a célközönség, maradok a nehezebb laptopnál

2021. máj. 11. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon találsz már vastag, nehéz laptopokat, a gyártók is a vékony, könnyű laptopok felé mennek.
2021. máj. 11. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
A 6-700 ezres MSI, Asus rog stb gépek ezt valahogy máshogy gondolják :D
2021. máj. 12. 07:21
 9/9 Hintalow ***** válasza:
100%

Próbálj meg napi 8 órán keresztül egyik megbeszèlèsről a másikra szaladgálni egy normál laptoppal, sokszor úgy, hogy mèg menet közben a folyosón is a kinyitott monitoron kell mutogatnod valamit a melletted menőnek a gèpet tartva 🙂

Hamar vágyik az ember egy ultrabook mèretű cuccra 😃

2021. máj. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!