Miért nem tudom telepíteni a Windows 8.1-et creation tool-ban?
Egy laptopra akarom telepíteni a Windows 8.1-et Tool programmal, de a licenc elfogadása után azt írja hogy valami hiba történt így nem tudja telepíteni.
Windows 7-et is próbáltam rákantintottam a setupra és ugyan ilyen hibát ír ki. Pedig az asztali gépemen működik! Valaki tudna segíteni nagyon fontos lenne!
Válaszotokat előre is köszönöm!
UI:. Windows 10 van rajta!
"valami hiba történt így nem tudja"..
Akkor valami hibát követtél el. A valami a lényeg.
MCT-vel pedig kizárólag win10-et lehet letölteni/telepíteni. (tudtommal)
"Egy laptopra".. mikori? 1999-ben gyártott? Típusa?
Win8-10 esetén csak rámásolod az .iso tartalmát egy fat32 pendrivera (simán filekezelővel) és máris bootolhatsz róla uefi módban!
5ös
Pont, ahogy a 10es sem. Annak is elég az 1 GB RAM
# 7
Igen. Elég neki. De hogyan?
A win 10-nek nálam 2p 10 volt a boot ideje. Ráadásul 100%-al nyomja a hdd-t, és alig bír el egy böngészőt is.
A 8.1 pedig 21 másodperc alatt betölti az asztalt - úgy hogy a hdd egyből le is esik 0%-ra és emellett 200-250 mb memóriát foglal le (pár szolgáltatás kikapcsolásával).
Szóval mivel nekem nincs semmi pénzem se új gépre, se új hdd-re, se semmire (mert félig meddig hajléktalan vagyok) ezzel a hardverrel nem is kérdéses hogy melyiket használjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!