Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a telefonom?

Miért csinálja ezt a telefonom?

Figyelt kérdés
Sony Ericson w995 öm van ,és valamiért ha rácsatlakoztatom gépre nem jeleníti meg a telefonnal csinált képeket és videokat ( nem csak az én gépemen haveromén is megcsekkotlam ottse ) termeszetesen a hozzáadott programmal sem amit feltelepítettem . De ha esetleg olyan hülye voltam hogy valamien progit nem tettem rá fel (bár azt kétlem , mert mindent felnyomtam ami volt a cd-..) akkor azt is írjátok meg, valaki remélem tud segíteni.
2010. aug. 23. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Sony erisconnál nekem is volt egy ilyen problémám, valahogy megoldottam de nem emlékszem már hogy...

Valamit beállítottam hogy mutasson mindent. De hogy hogyan o.O Keress rá neten. (ne itt)

2010. aug. 23. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Az újabb sanyierikszonokhoz nem kell a cd, külön progik nélkül is mennie kéne. Ha nem megy, akkor a mobillal van a gond. Vagy a kábellel/aljzattal ha nem reagál.
2010. aug. 23. 14:43
 3/5 A kérdező kommentje:
cd nélkül telepitettem amugy, csak gondoltam hátha van valami a cd-n is , de nem az itt a probléma , mert zenéket ,képeket , témákat , bármit rátudok tenni és utána azok is láthatóak, hanem hogy nemlátja valamiért a telefonnal készített képeket videokat, mint már mondtam haveromnál is néztem , neten is kerestem már infot de semmi, azért még nézelődöm
2010. aug. 23. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:
monddjuk ugy hogy megoldottam ... csináltam gépen a telefonon belul a képek mappában egy uj mappat amibe belepakoltam a képeket és ugy már felismeri ( azt hozzátennem hogy telefonnal is csinaltam uj mappat de azt valamiért nemismerte fel , vicc... ) na azért még dolgozom az ügyön mert ez igy elég zavaró .
2010. aug. 23. 15:03
 5/5 lambo96 ***** válasza:
Próbáld meg frissíteni a telefonod szoftverét
2010. aug. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!