Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 10 ezer forint alatt milyen...

10 ezer forint alatt milyen billentyűzetet vegyek? Illetve honnan?

Figyelt kérdés

Ezt néztem mediamarktban, tetszett, vélemény?

[link]

Amúgy jó lenne, ha nem RGB-s lenne, csak szimpla világítás.

#bilklentyűzet
2021. máj. 7. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Standard HP/Dell/Lenovo/Fujitsu irodai billentyűzetet. Sok irodai beszerzésből maradnak ki ilyenek, sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni újonnan és gyakorlatilag tönkretehetetlenek (régen a Logitech/Genius belépőbillentyűzetek is azok voltak, de ma már felejtős mindkét gyártó). Nyilván arra oda kell figyelni, hogy magyar nyelvű legyen, de 3-5 ezer forint között szokták vesztegetni őket, a multimédiás változatokat 5-8 ezer forint között.
2021. máj. 7. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Amit néztél, az mechanikus, elvileg tartósabbak, de ez a legolcsóbb a kategóriában, nem ajánlaná. Ha már ennyit szánnál rá akkor inkább vegyél egy jobb nem mechanikusta. Amúgy az rgb-t betud egyszínűre állítani. Ha meg mechanikus, akkor Redregont vegyél, nem rossz, és nincs elszállva az ára, egy teljes kevesebb, mint 20 ezer, és nagyon nagy élmény akár egy ilyen olcsóbb mechanikus is, nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom. A barna switch jó játékra is, az ilyen univerzális, a kék meg gépelésre a legjobb, játékra nem. Még annyi, hogy a kék nagyon hangos, a barna kevésbé, de az is az, mint kb egy írógép.
2021. máj. 7. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!