Elég jó a configom a mai játékokhoz?
Figyelt kérdés
Processzor
CPU Intel® Extreme Core i7-980X BOX (3.33GHz)
Alaplap
ASUS P6TD DELUXE, LGA1366,X58,6D3,3PCIEX16
VGA
ATI Sapphire TOXIC D5970 4GB (512) aktiv 2xD miniD
2010. aug. 23. 13:15
1/11 anonim válasza:
A márióhoz esetleg.
Nincs jobb elfoglaltságod, mint kamu kérdéseket irni?
2/11 A kérdező kommentje:
most mibajod van ? hát nemnagyon értek a számítógépekhez de ez ilyen fos lenne ?
2010. aug. 23. 14:03
3/11 anonim válasza:
na ne... komolyan gondolod hogy felteszel egy olyan kérdést hogy egy i7-es proci és egy HD5970-es 4GB-os TOXIC kártya jó-e a mai játékokhoz??
Nem bírnál annyi monitort rákötni amennyin szaggatna a GTA IV..
4/11 A kérdező kommentje:
akkor ezekszerint jó ?
+ nem én vettem , hanem kaptam . az előző számítógépem majdnem 10 éves volt és az őseim azt mondták hogy legalább 10 évig ne vegyek újat
2010. aug. 23. 14:10
5/11 A kérdező kommentje:
* én vettem , de a pénzt adták
2010. aug. 23. 14:10
6/11 anonim válasza:
Hát akkor jo pénzes lehet a család, a másik h minek raksz fel ide ilyet ha tudod hogy új gép meg minden? omg.
7/11 A kérdező kommentje:
új gép , de az új gép is lehet sz*r
2010. aug. 23. 14:25
8/11 anonim válasza:
10 év múlva már nagyo nszar lesz. De már 2 év múlva is csak a töredékét fogja érni. Inkább a pénz felét, 2/3-át el kelett volna rakni, és 3-5 évenként újat venned belőle.
9/11 anonim válasza:
Úgyvan, sokkal jobban jártál volna. 10 év mulva megint olyan géped lesz mint ami ez előtt volt.Okosabb dolog 1-2 évente fejlesztgetni.
10/11 anonim válasza:
de ha ezt a szüledi vették neked akkor gondolom hogy még nálluk laksz, ami azt jelenti hogy még 10-18 év között lehetsz kb. Ha jól gondolom akkor 10 éven belül bőven lesz saját kereseted és arra költöd a pénzed amire akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!