Kaptam egy HP Compaq 6720t laptopot ingyen. Szerintetek hogy menne rajta mondjuk egy Win7?
Nos az egész úgy kezdődött, hogy facebookon eladtam valakinek egy telefont(Huawei Honor 8) 25ezer Ft-ért, 20ezret adott, plusz a fent említett laptopot. Kiválló állapotban van, be is kapcsol, Windows 10 van rajta, de mindig slow processor error hiba jön elő, és kékhalált kap.
Specifikáció:
Processzor--Intel Inside Celeron M cpu 423 1.06ghz 1 core 1 thread ultra high power saving
Memória--1GB 667mhz ddr2 sdram 1slot, max 2gb
Videókártya--integrált Intel GMA 950 grafikus processzor 256mb videorammal
Kijelző--tükröződés mentes HD LCD TruCollor kijelző
Akku--6 cellás Li-ion akkumulátor 6 óra üzemidő
Tárhely--Apacer 128gb SSD HITACHI 320GB 7200rpm HDD
Tartozékok--HP smart fast charger, külső videókártya játékokhoz, tartalék akksi, dokkoló, és még sok más!
Ezeket a vásárló küldte át.
Szerintetek ha újratelepítem Win 7-tel, akkor hogyan menne?
Csak netezek rajta, max 1-2 játék.
Most feltelepítem Win7-tel, majd küldök róla videót, hogy megy.
Az az SSD önmagában többet ér, mint az egész gép 😃
Hát... szórakozgatni, bütykölni, tapasztalgatni jó, de másra használhatatlan. Próbálj meg rá telepítgetni mindenféle rendszert. Linuxok felé is kacsontgass vele!
Mikor jelent ez meg? 15 éve? Nahh, ez a gép már akkor is vállalhatatlanul pocsék volt. Nem is önálló működésre lett tervezve, hiszen ez egy vékony kliens. A feladatok az iroda központi szerverén kerültek feldolgozásra. Ez csak megjelenítésre szolgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!