A laptopot milyen időközönként kell teljesen kitisztítattni, kitisztítani?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 14:44
1/6 anonim válasza:
Amikor a hűtés nagyon jár, pedig nem is terheles nagyon.
2/6 anonim válasza:
Nézd meg mennyi porcica van az ágyad alatt. Ha két takarítás közt sok gyűlik össze, akkor gyakrabban, ha kevés, akkor ritkábban.
Onnan tudod, hogy ha a hűtőrács mellé teszed a kezed és már nem érzed a levegő áramlását, akkor ideje kipucolni belőle a port. Tisztítás után nézd meg mennyire fúj, akkor meglesz az alapvonal, amihez tudsz viszonyítani.
3/6 anonim válasza:
Pasztafüggő, használatfüggő. Amikor elkezd melegedni alapjáraton. Hőmérséklet figyelő programmal néha ránézel, ha gyanús sűrűbben. HW Monitor pl.
(És nem 35 C hőség van pont. )
4/6 savanyújóska válasza:
Ökölszabályként az évente egy takarítással nem löhetsz mellé, ha nem nagyon poros nálatok, akkor a 2 év sem biztos, hogy gond. Ezek viszont azok az időtartamok, ahol még az érezhető teljesítménycsökkenés előtt meg tudod oldani a takarítást, ha az nem zavar, akkor előttem már leírták, milyen jelekre figyelj oda.
5/6 Haburc válasza:
Évente egyszer ajánlott kitakarítani, újrapasztázni. Én szoktam. Tökéletesen megy mái napig is.
6/6 anonim válasza:
Cégeknél szerinted napi használatú laptopoknál foglalkoznak ilyennel? Ha van devops/rendszergazda/akárki, akkor 4 évente ránéz, de általában hamarabb lesz új laptop, mint tisztítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!