Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt szervíz hogy hogy nem...

Ezt szervíz hogy hogy nem veszi észre ezt hibát? A többi lent

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 6. 13:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Ilyen buták lennének szervizesek?
2021. máj. 6. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos sok szervizes csak hiszi, hogy ért hozzá.
2021. máj. 6. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Illett volna úgy betenni a majdnem fél órás videót, hogy a releváns részre mutasson a link. Vagy legalább kommentben leírni.

14 perc.

Hogy miért nem veszik észre? Ez is egy olyan hiba, ami iszonyat nyilvánvaló és ha rutinból áll hozzá a szervizes, akkor ilyesmire nem is gondol. Emellett pedig valószínűleg meg sem nézte rendesetn. Ez a videós is valószínűleg órákat bäszakodott vele, mire kézbe vette és elkezdte körbenézni.

2021. máj. 6. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyébként a videó végén ez is azt mondja, hogy a hiba meg van oldva. Hát rohadtul nincs. A hiba egyelőre csak fel van tárva. Az USB csatlakozó cseréje után lesz megoldva.

Ezt így fogja visszadani egy mondattal megtoldva, hogy "ezt az USB aljazatot ne használd"? Ezt pár perc forrasztással ténylegesen meg lehet javítani. Én is cseréltem már USB aljazatot, aminek ugyanígy ki volt törve a közepe, mert a paraszt fordítva erőszakolta be a pendrive-ot.

2021. máj. 6. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen végre egy értelmes válasz!
2021. máj. 6. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Igen, nyilván, szervizesnek csak értelmi fogyatékosok mennek. Teljesen nyilvánvaló, nem? Mindezt sikeresen leszűrted egy videóból, amiben egy adott szervizben benéztek valamit.

Mielőtt még habzó szájjal Recskre kívánnál mindenkit, aki egyáltalán szerviz közelében megfordult, inkább tedd sebességbe az agyad!

Igen, vannak kevésbé alaposan dolgozó szakemberek is. Nem, nem csak az informatikában, hanem minden téren. Egyszer például a boltban a kiflik háromnegyede össze volt égve. Mert az aznapi pékek között egynémelyik nem volt a szakmája legkiválóbb példánya. Mégsem jutott eszembe egyöntetűen debilnek titulálni a pékeket. De például láttam már színvonaltalan munkát végző kőművest, postást, pénztárost, takarítót, stb. Az élet ilyen, és persze, bosszantó, ha épp velünk történik meg, hogy egy-egy ilyenbe belefutunk, de ettől még nem lesz mindenki dilettáns az adott szakmában.

2021. máj. 6. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát elég gáz, hogy tényleg nem vette észre az előző szervizn... bár azért neki is eltartott egy ideig, szóval nagyon nem hibáztatok senkit. Én szurkolok amúgy neki, mert nagyon hamar rátaláltam a csatornájára, és az elmúlt fél évben nagyon sokat fejlődött. És nagyon jó közösséget építenek Dominikkal (DominikMűhelye). Ő csatornája is nagyon jó. Ő onkább szereléssel, bios írással,nyák javítással, forrasztással foglalkozik.
2021. máj. 7. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!