Wifi extender lan csatlakozojara szabad meg routert dugni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 01:54
1/7 P.O.C. válasza:
Bármit lehet, kérés mi vele a cél.
2/7 anonim válasza:
Persze. Sokkal jobb, ha ő is lanról megy, mintha wifiről kapná a jelet.
3/7 anonim válasza:
Wifi extender használatát eleve büntetni kéne BTK-ban..
5/7 anonim válasza:
#3 akinek a lefelezett wifi sebesség elég, szíve joga. A szüleim is wifiznek agyba főbe, mert a kábel ronda... Én elhúztam mindenhova, nekem a praktikum előrébb van mint az esztétika.
6/7 P.O.C. válasza:
#5: Mondjuk nekem se szívem csücske a Wi-Fi, de sajnos néha muszáj használni. Minden esetre egy kábeles kapcsolat sebességét, megbízhatóságát sosem fogja utólérni ez tény. És ráadásul fölösleges többlet sugárzásnak se vagy kitéve.
Amúgy a Mesh Wi-Fi rendszer talán kiút lehet ebből a katyvaszból. De az is csak akkor tud hatékonyan működni ha kábelesen vannak összekötve a modulok.
Ha egyszer saját házam lesz, felújításnál különösen ügyelni fogok erre. Nekem az UTP kábel legyen mindenhova elvezetve a falban.
7/7 A kérdező kommentje:
En nem a repeater WAN csatlakozojara akarok kabelt dugni es azt szet osztani vezetek nelkulire, hiszen nem WAN rajta hanem LAN, ez a csatlakozo, ennek a kimenete menne egy router WAN csatlakozojara. Mukodhet?
2021. máj. 6. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!