Hogyan tudnák belépni a BIOS-ba??
Figyelt kérdés
Sehogy sem akar bedobni már több gombbal próbálkoztam, de sehogy semmi...
Alaplap: biostar n68s3+
Amiket próbáltam: f1, f2, f8, f10, f11, f12, del, ctrl+alt+f3
Ami érdekes, hogy nincs post screen, fekete kép...kis várakozás és rögtön tölt is a win.
2021. máj. 5. 14:39
1/5 anonim válasza:
Mikor megnyomtad a bekapcsoló gombot egyből nyomogasd mint a félbolond.
Ha pont rosszkor kezdel el nyomni jó billentyűt, akkor már hiába. A legjobb ilyenkor az elejétől nyomogatni.
2/5 anonim válasza:
A kézikönyv szerint a Del-el kell belépni. Onnantól kezdve nyomd, ahogy bekapcsolod a gépet.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy úgy csináltam. Neki futottam még 1x a szokásos f2, del, f12 párosnak, de most sem sikerült.
2021. máj. 5. 15:11
4/5 anonim válasza:
Ha Windows 10 van rajta és vannak folyamatban lévő frissítések, először várd meg, amíg minden teljesen lefut, majd pedig ÚJRAINDÍTÁS után próbálj belépni a BIOS-ba, ne LEÁLLÍTÁS utáni bekapcsolás után.
5/5 anonim válasza:
Ha a várakozási időt 0-ra állítottad az gond lehet.
Javaslom húzz le minden lemezt és úgy indítsd és beléptet automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!