265W Dell tápegység kiszolgálná a GeForce GTX 960 4gb, I5 2500 párost?
Vagy ez mindenképpen táp csere. Illetve a Dell optiplex 790 gépházba beférne a kártya. 2x4 gb ram van még bent, 2 hdd, nem tudom milyen alaplap. Ssd nincs. Meg van még egy procit hűtő illetve egy ventilátor.
Szerintetek ha kipróbálom és nem jó akkor lehet baja vagy csak szimplán leáll a gép?
Szerintem kevés. Baja nem lesz, annyi, hogy nem fog elindulni, vagy max. bootolásig eljut.
Cserével mindenképp jobban járnál, legalább 500W-os táp, jobb márkából, bár abból is ki lehet fogni rosszat, viszont FSP-vel, Corsairral, Seasoniccal, Cooler Masterrel nem nagyon lehet mellé fogni.
A videokártya ezen kép alapján:
egy darab 6 tűs PCI Express tápcsatlakozóval rendelkezik, ami a 12 V-os ágon elvileg max 75 W-tal terheli meg a tápot.
Ehhez jön a PCI Express aljzat, ami ugyancsak 75 W-os tápfelvételt valóst meg a 12 és 9,9 W-os tápfelvételt a 3,3 V-os ágon:
Mindehhez jön a 95 W TDP-jű processzor:
ami azért maximum 100 W feletti tápfelvételt is képes megvalósítani a 12 V-os ágon.
Szóval én ezt a tápot nem terhelném ilyennel.
Azért se, mert nincs rajta PCI Express tápcsatlakozó. ;/
Ebbe a(z egyébként irodai célú) gépbe maximum olyan videokártya megy, ami nem igényel külön tápcsatlakozót - ilyen például az Nvidia GTX 1050/1050Ti, a GTX 1650, az AMD Radeon RX 460/560, hogy a legújabb szériákat említsem.
#9: Egyetértek. A Cyberpunk 2077 egy eléggé gépigényes játék:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!