Tudnádok segíteni melyik a jobb? A gamer PC vagy a gamer laptop?
Sziasztok! Nos, jelenleg lefoglaltam előre egy Lenovo Legion 5 gamer laptopot, és tudom sokan mondják hogy az előre épített PC-k rosszak. Tudom, sajátot építeni jobb, de sajnos én nem fogok, és nem szeretnék úgy sem PC-t hogy én választom ki a részeket, nem fogom részletezni miért.
Nos, a Lenovotól néztem egy előre összerakott gépet, a Lenovo Legion T5
-öt, de nem tudom meg-e érné, hogy jó-e lenne egyáltalán mivel sokan utálják az előre építetteket és soha nem ajánlanák.
Nos, ebben a verzióban van egy Intel Core i5-10400F 512GB SSD-vel és 1TB HDD-vel, egy GTX 1660 Super-el, 16GB rammal és Windows 10-el előre telepítve kb. 305k forintért. A laptopért 380k-t fizetnék ha megjön pár hét múlva, és hát ha a 305k forinthoz hozzáadnám a monitort és billentyűzetet mindenféleképpen olcsóbban jönnék ki szerintem.
A laptopban egy RTX 2060-as van, melynek persze az ereje egy GTX 1660-al, vagy picit az alatt egyenlő.
Mit gondoltok, a PC jobban megérné számomra? Kérlek, ne hülyeségeket írjatok! Köszi.
A laptopos RTX 2060 mindig sokkal gyengébben fog teljesíteni, mint az asztali gépbe szánt verzió (főleg a hűtés miatt), tehát valószínű, hogy az asztali PC-n jobban fognak futni a játékok a papíron "gyengébb" videókártya ellenére.
Egyébként most egészen megérik ezek az előre összerakott PC-k, mert nem emelkedett annyival az áruk, mint amennyivel a benne lévő alkatrészeké (pl. most csak egy 1660 Super magában kerül 200 ezerbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!