Nem csináltam rossz bizniszt egy rtx2060 as kártyával?
2/
Honnan veszed,hogy meg kéne tapsolni?Én azt kérdeztem,hogy jó e a kártya amit vettem vagyis elég erős pár évre tervezve?
Én a 3070em, 245ért vettem decemberben, és eladtam 400ért, jó üzletet csináltam?
NEm, mert nincs videókártyám! :( És a plusz 165ezer Ft haszonra annyira nem volt szükségem.
6/
Én nem haszonszerzésből csináltam csak ujj gépet raktam össze és azt akartam legyen egy kicsit combosabb kártya hozzá.Bizonytalanért nem adtam volna el a régi kártyám.
9/
Ha elolvastad volna amit írtam oda van írva ujj bontatlan garanciális kártya amit vettem. A 3060 valami magánszemélytől lenne aki majd valahol budapest xy helyén személyesen adná át áfás számla nélkül de magyar garanciával, vagyis ezt a legolcsóbb 3060-asra írom amit találtam állítólag 250EFt ért.
Nekem az a lényeg pár évig jó legyen a kártya ezért kérdeztem amit kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!