Megéri most 2021-ben egy Apple MacBook Air 13″ – 2011 – i5 – 128 Gb SSD – 4 Gb RAM mindennapi használatra netezés ,szövegszerkesztés ,office hogyan futna rajta? A mostani laptop helyeztben nincs kedvem 280.000 ért egy szar gépet venni.
10 éves....
10
hiába macbook
10 éves.
ha lenne lehetőséged tesztelni pár napig és látod hogy ok, akkor talán megéri.
de inkább nem.
Nekem a következő generációs van (2013-as), azzal még mindig teljesen jól elvagyok, nem tudom, mekkora különbségek vannak a korábbi generációnál (SATA vs. PCIe SSD az biztos jelent valamit, a többi annyira szerintem nem vészes).
Az általad írt konfiggal inkább a RAM terén van probléma, a 4GB az nem elég, 8GB alatt ne válassz MacBook-ot sem.
280.000 az ára? Na, annyiért aztán végképp' ne.. 80-120.000 körül van szerintem a reális ár, főleg a legkisebb SSD-vel és a legkevesebb memóriával, használt aksival stb.
Jezusom, dehogyis!
Multkor láttam fent a Marketplacen egy MacaBook Pro 16GB RAM, 500GB SSD, és az SuperDriver helyere pedig 1TB SSHD. i5 proci. 130.000.-Ft volt. Inkább ezt vedd meg. Nekem is 2012-es pro van. De én magam cseréltem RAM-ot meg SSD-t. Nekem ugyan csak 8GB RAM es 250SSD mellette 1TB SSHD, de tökéletesen fut mindent. Photoshop, iMovie stb. 🙃
MacBook Pro 2012 MID*
(Ez kimaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!