Miért történik ez velem mostanában?
Figyelt kérdés
Nehéz megmagyaráznom a jelenséget, de megpróbálom, hátha valaki tud segíteni: Szóval nagyjából két napja azt csinálja a számítógépem, hogy ha van ilyen lenyitható fül, ahol több lehetőség is van, meg van a bejelentkezéseknél felajánlott e-mail cím, akkor váratlanul eltűnik az egész fül, amint rámennék (egy tizedmásodpercre jön csak elő). Ezen kívül egyes ablakoknál (jellemzően a jegyzettömbnél) mindig legfölülre görget nekem, a VLC lejátszónál maxra tekeri az alkalmazás hangerejét, vagy például a Személyre szabás ablakban is mindig legfölülre görget. Viszont egyes helyeken a Ctrl megnyomásával felfüggesztem a problémát, de ezt például böngészőben nem tudom megtenni, mert állandóan elkezd akkor zoom-olni, amit eddig szintén ne csinált nekem. Ráment az egész k*baszott estém arra, hogy újratelepítsem a gépem, hulla fáradt vagyok, és nem tudtam megszüntetni a problémát, vagyis akkor hardveres eredetű lehet. Billentyűzet a hibás, vagy az egerem esetleg? Egérből kivettem az egérgörgőt (mert szar volt), lehet, hogy az a baj?2021. ápr. 26. 07:47
1/2 anonim válasza:
Ha a Ctrl-re zoomol, akkor a + gombod lehet beragadva, de a felfelé görgetés miatt a kurzormozgató fel gombra tippelnék. Szerintem valami gombod beragadt.
2/2 A kérdező kommentje:
Basszus... Rájöttem, mi a gond... Istenem b+
Két egeret használok: Van egy G402-es egér, aminek szar volt a görgője és kivettem, és görgőzésre vettem egy 2000 Ft-os kiegészítő egeret. Na annak az USB jeladóját kivettem és elmúlt a probléma (viszont ha csak szimplán kikapcsoltam, nem múlt el a probléma)... Lehet, hogy perifériák terén kéne újítanom, mert az egér, meg a billentyűzet sincs már a helyzet magaslatán. Mindegy, azért járt a zöld kéz, köszi szépen!
2021. ápr. 26. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!