Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kicseréltessem ezt a monitort?

Kicseréltessem ezt a monitort?

Figyelt kérdés

[link]

Monitor: AOC 27G2U

A kép 50% fényerőn készült. A probléma a backlight bleeding nevü jelenség.

Egy hónapja vettem a monitort (garanciás). Kicseréltettem, mert az backlight bleeding-es volt és pixelhibás is. Megérkezett az új, nem olyan rossz mint az első, de ez is szúrja a szemem. Mit tanácsoltok, cseréltessem addig ameddig egy elfogadhatót nem kapok? Mekkora az esély rá, hogy egy backlight bleeding mentes vagy egy alig észrevehetőt kapok?

2021. ápr. 23. 18:41
 1/4 Vortrex ***** válasza:

Tényleg elég fura, pedig nem is olcsó monitor. Ha kicseréled, akkor egy másik típusra cseréld, mert ezek szerint ez nem tudja.

Ha nem veszed le a fényerejét, hanem valami screen dimmer programot használsz helyette, lehet nem lesz olyan zavaró

Akár ezt: [link]

2021. ápr. 23. 18:49
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ennyit az AOC rol es mindenki hogy oda van erte, csak mert eleg sokat arulnak eleg olcson

most ha egy adott szeria szakasz gyartashibas akkor ahonan garanciaztatod lehet folytonos lesz ez...

2021. ápr. 23. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor mit mondjak én az enyémre? :D Két hetes HP x24ih gamer monitor, tudom belépőszintűnek számít, de azért nem is olcsó.

[link]

És ez amit itt látsz, ez még a jobbik eset, mert átsimogattam több alkalommal is egy puha ruhával, de nagyon nehéz belőni, hogy jó legyen. Ha megsimized egyik zónát, akkor lehet hogy ott szebb lesz a fekete, helyette máshova kúszik a folt/köd. Ez ilyen. Bár van rá 2 év garancia.

2021. ápr. 26. 11:33
 4/4 A kérdező kommentje:

3.

Ez volt az első: [link]

Itt azt írják, hogy elmúlhat idővel:

[link]

Ha nem lesz szebb pár hét múla, kicseréltetem. Ha tényleg a szakasz gyártáshibás, akkor várok pár hetet újabbakra. Rengeteg videót néztem a monitorról, átnéztem az összes kommentet, és pl. 200 kommentből 1-2-be írnak csak a backlight bleeding-ről, szóval úgygondolom van ennél kevésbé backlight bleeding-es.

2021. ápr. 26. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!