11/15 anonim válasza:
A #9-es arról írt, hogy GPU intezív játékoknál ha erősebb 1 magos teljesítmény van, akkor a 6/12 mag/szál bőven elég, mert úgyis FHD, vagy fölötti felbontáson már a GPU fog izzadni, esetleg nagyon ritka jeleneteknél jön jól a további húzás, de az biztos, hogy az új geneknél jól ad a nagyobb RAM órajel.
12/15 foreigner válasza:
Nem ártana ha leírnád a configot amibe ez menne, mert lehet hogy tök feleslegesen költesz ennyit procira. Mai játékok többsége szerintem inkább VGA igényes mint proci..
13/15 anonim válasza:
Nem, nem kell. Fix 144 fps-t ezekben a kis-közepes igényű kompetitív játékokban simán hoznak ezek a procik bármilyen OC nélkül is. Annál többet meg hova akarsz? Nyilván van olyan felhasználás és igény, ahova kell, de átlag embernek nem.
14/15 VikATanacsTalan válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy #3-nak és #4-nek feltűnt-e már, hogy az általuk megvetett oldalon is ugyanazt a választ kapjuk erre a kérdésre... :)
15/15 anonim válasza:
Őszintén? Teljesen mind1, sőt még egy 3600x-el is bőven jól jársz. Mind a kettő nagyon jó proci és évekig tökéletes lesz. Én biztos azt vásárolnám amelyik olcsóbb és van raktáron. Egyébként ezért is a 3800x helyett inkább 3700x-et venném, mert különbség gyakorlatilag nincs a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!