Erre a gépre le tudom tölteni a win10 64-bites verziót?
Proci: core2 duo e8400 64x alapú processzor
Ram:4gb ddr2
Hdd:2x 250 gb
Támogatja a 64bites windows-ot? Megnéztem és elvileg ha a proci x64 alapú,akkor jónak kéne lennie.
És ha le tudom tölteni akkor csak pendrive-al tudnám,vagy egyből a gépre is?
Milyen előnyei vannak a 64bites windowsnak?
#5 ,nem XP-ről szeretném letölteni,hanem win10-ről,csak ami most rajta van az 32bites
#6 ,a mostani tápomhoz ez a gép jó,a játékokat futja amiket játszani szoktam rajta,de a +1gb ramnak örülnék
Ami előnyöd lesz a dologból az nem más, mint a 64 bites programok támogatása. Ez azért fontos, mert egyre inkább húzzák ki a szőnyeget a 32 bites architektúra alól, tehát egyre több dolog nem fog menni rajta.
A memóriagondokat pedig szerintem 2 havi zsebpénzből, vagy ugyanennyi nasi árából lehet bővíteni, használt, de tesztelt memóriákból 8.000 Ft a 8 GB, ami ehhez a géphez bőven elég.
#8 ,nekem most van egy másik alaplapom,procival és videókártyával rammal meg minden finomsággal,csak nem jó hozzá a mostani tápom,mert hiányzik egy 4pines cpu kábel és a videókártyához se kaptam meg a kábelt,úgyhogy lehet veszek újat vagy a kábeleket szerzem be.
Úgyhogy addig el leszek ezzel,az új windows akkor tuti jót fog tenni neki. Köszi a választ
Pároméknál ilyen van. Mehet rá a W10. Bátran ajánlom. 4GB+ memória mindenképp ajánlott.
Illetve videokártyából az alaplapiak elég gagyik. Egy h264ify mindenképp kell rá, de youtube FHD így sem garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!