Nem indul el a PC, nem tölt, még a BIOS sem indul el, Boot menüt sem tudom megnyitni. Hardver okozhatja ezt a problémát?
Minden ventilátor működik. A monitort amikor kihúzom a videó kártyából akkor írja hogy nincs jel, visszadugom "csatlakozik". SSD helyett visszadugtam a kábelt a HDD-re hogy arról induljon (nem használom csak otthagytam a gépben ahogy volt) és akkor sincs semmi.
A monitor kis LED-je úgy villog mint amikor ki van kapcsolva a gép.
Ha van integrált grafika, akkor a videokártya kihúzásával lehet kezdeni.
Amúgy sok dolog okozhatja. CMOS RESET is mehet.
Aztán lehet memóriák nélkül tesztrlni, háttértérak nélkül, egyéb bővítőkártyák/rgb/ventilátorok/stb nélkül... az alkatrészeket lehet tesztelni másik, működő gépben. Így megy ez. Kizárásos alapon működik a hiba megtalálása. Szóval nem kell egyből hardverre gondolni, lehet a bios-ban ment valami félre.
De ha hardver, akkor elsősorban videokártya vagy alaplap szokott lenni a hiba.
Egy speaker bedugása segíthet a hibakód megtalálásában. Esetleg ha az alaplapon van más hibajelzés, az se utolsó szempont.
Reseten túl vagyok, sajnos nem segített.
Próbáltam indítani úgy, hogy lehúztam az SSD-t, meg a memóriát is kiszedtem és ugyan úgy semmi. Nem is sípol, totális semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!