Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Laptopot ajánlanátok...

Borsi Gergely kérdése:

Milyen Laptopot ajánlanátok 150.000 Ft ig ami használható játékok futtatássára is?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék laptopot vásárolni 150.000 Ft ig ami használható játékok futtatássára is.(Euro Truck Simulator 2, World of Tanks, MTA San Andreas, stb.) Válaszaitokat előre is köszönöm!Én Romániai vagyok szóval lehet nem egyeznek meg az árak de nadjából 2.000 lei ig!

2021. ápr. 18. 13:41
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hasznaltpiac ott is van ott nezelodj, ennyiert ujonan teljes keptelenseg, csak kidobnad a penzt

magyaron hardverapro.hu t nezegethetened, illetve igyis nezheted, es amiket talalsz jokat azokat ott megkeresed,

olyan 60-80ezres hasznaltak kozt ha keresgelsz lehet olyant talalsz ujat kint, de nehez behatarolni, es penzkidobas mint mondtam nem jatekra valom

2021. ápr. 18. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Használtak között... talán egy 1050Ti,

És környéke: 960-970

Pl:

[link]

Nagy játékélményre ne számíts, de azért jelentősen előrébb vagy egy integráltnál így is. Csgo, lol, valorant, wot, fosnájt, gta v menni fognak fhd-ben. Lehet nem high-ultra-max-on, de menniük kell.

2021. ápr. 18. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Mostanában rákattantam az Amazonra, onnan rendeltem ezt is, meg vagyok vele elégedve:

[link]

Ez talán jó lehet neked is.

2021. ápr. 18. 18:40
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Vega 3 nagyon harmatos igp

es maga a proci is 2 mag 4 szaljaval szinten nem erobajnok, de joval erosebb dvga val is elbirna (vagy igp vel ha lenne ilyen opcio csakhat nincs)

jatekra tehat elege gyengusz

az emlitett 1050Ti szoszerint gyakorlatilag sokszorosan erosebb

2021. ápr. 19. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!