Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PCX-nél ez lehetséges?...

A PCX-nél ez lehetséges? Részletek lent

Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját összeállítású gépet rendelni tőlük (Lenne alaplap, CPU+hozzá külön hűtő, RAM, tápegység, egy M.2 ssd, és egy gépház, a videókártyát most hanyagolom),és a kérdés az lenne, hogy le lehet e velük valahogy teszteltetni, hogy véletlen nem gyári hibás valamelyik alkatrész anélkül, hogy összeszerelnék a gépet? A válaszokat előre is köszönöm!
2021. ápr. 17. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 17. 19:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Már belenéztem ebbe a videójukban, de egész pontosan melyik része az, ami miatt elküldted? Ha arra gondoltál, a gépszereléssel nem lesz gond, összeszereltem már pár gépet, és egy 2 hónapja fejeztem be egy informatikai rendszerüzemeltető képzést :)
2021. ápr. 17. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Minden alkatrészt (részegységet) a gyártó olyan automata tesztelővel vizsgál, amely kifejezetten arra az alkatelemre van programozva.

Te ennél többet várnál egy értékesítő cégtől, amely nyilván nincs, nem lehet olyan felkészült?

Nem is értem a kérdést..

2021. ápr. 17. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tőlük kérdezd, telefonon / emailben.

Az oldalukon keresztül nincs lehetőség így leadni a rendelést, nyilván mert erre nincs a piacon igény. Teljesen felesleges, neked is pénzkidobás. (annyira elenyésző a gyári hibás esetek száma)

2021. ápr. 17. 19:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, de nem így értettem a tesztelés fogalmát. Úgy gondoltam, hogy összerakják annyira a gépet, hogy megnézik, hogy minden úgy működik-e ahogy kell, pl: Megnézik, hogy elindul e a gép, meg a biosban leellenőrzik az adatokat. Régebben rendeltem tőlük csak egy alaplapot és egy processzort, és lehet, hogy rosszul emlékszek, de szerintem ott volt is a rendelésnél egy ilyen lehetőség, hogy letesztelik az alkatrészeket, hogy működnek-e. Egyébként azért nem akarom, hogy összeszereljék a gépet, mert 1. én is meg tudom csinálni 2. a mostani merevlemezeimet is bele szeretném majd rakni, és nem akarom csak ezért szétszedni a tápkábeleket, meg kihúzgálni a tápegységet a házból.
2021. ápr. 17. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, rosszul emlékeztem, tényleg nincs ilyen funkció, csak bios frissítés, és processzor beszerelés
2021. ápr. 17. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem

kérj összeszerelést és akkor letesztelik

2021. ápr. 17. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez csak egy kis figyelem felkeltés, hogy bármilyen profi lehetsz vagy bármilyen informatikai rendszer üzemeltető képzést elvégezhetsz, a megrendelt új alkatrészek hibájába nem látsz bele. Ezért megéri kérni összeszerelést és tesztelést.

https://www.youtube.com/watch?v=odp1nEnGAgk&t=5s

2021. ápr. 18. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=zeVBVSOAoUA

Ez pont a kérdésedre a válasz.

2021. ápr. 18. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:

"összerakják annyira a gépet, hogy megnézik, hogy minden úgy működik-e ahogy kell"

ehh...

Tehát azt szeretnéd, hogy rakják össze a gépet, aztán meg szedjék szét és úgy küldjék el darabokban? A prociról is törölgessék le a pasztát és csomagoljanak vissza minden a dobozába, ragasszanak vissza minden matricát, védőfóliát, stb?

Mindezt ingyen?

LOL!

Azok a gépek - pontosabban alkatrészek - amikhez nem kérnek szerelést nem is kerülnek a szerelőkhöz, hanem a raktárosok csomagolják őket egy nagy dobozba az alkatrészeket, meg egy másik nagy doboz lesz a gépház, bontatlanul. Több gépet is rendeltem már tőlük szerelés nélkül, mindig így küldték.

Kérj gépösszeszerelést, de írd meg nekik a megjegyzésben, hogy még raksz bele ezt-azt, úgyhogy annak hagyják ki a helyet, vagy húzzák be hozzá a kábeleket.

2021. ápr. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!