A System Idle Process, játékok vagy böngészés közben is olyan 70-80%-ot eszik a CPU-ból és utánanéztem ilyenkor kéne alacsonyon lennie, tehát nem használja ki a gép a CPU-t, mit tehetnék hogy ne legyen ilyen lassú és újra normálisan használja ki?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 11:50
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg sok magos a proci, a program amit futtatsz meg kevés, vagy kifejezetten egy magra lett írva. Ha több dolgot futtatsz párhuzamosan, vagy olyan dolgot ami jól párhuzamosítható, például videó kódolás, akkor ki fogod tudni használni.
2/4 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy eddig ilyen probléma nem volt.
2021. ápr. 17. 15:29
3/4 anonim válasza:
A system idle process azt mutatja, mennyit NEM hasznal el semmi. Mivel semmit nem irtal hogy milyen geprol van szo, milyen oprendszerrel, meg milyen programokat futtatsz es amugy a sebesseguk megfelelo-e, nehez segiteni. Az is lehet hogy pl. IO muveletre varnak es azert nem futnak normalisan, vagy halozati gond van.
4/4 A kérdező kommentje:
Alaplap: Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S1
Proci: Intel Celeron G1610 @ 2.60GHz
Videókártya: 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (Gigabyte)
RAM: 4GB DDR3
És egy 500GB-os HDD
Microsoft Edge, Minecraft, BF3 ezek közül most mindegyik sokkal lasabb mint volt
2021. ápr. 17. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!