Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50-60ezer Ft-ból ki lehet...

50-60ezer Ft-ból ki lehet hozni egy kiadványszerkesztő mini PC-t?

Figyelt kérdés
Szokásos irodai munkák mellett (word, excel, stb) kiadványszerkesztésre kellene egy PC, ami azt jelenti, hogy Photoshop és Indesign futtatására kell hogy alkalmas legyen. Az kis méret is szempont, tehát nem egy full torony PC lenne a cél. Egy ilyen gépen ki lehet hozni 50-60ezerből?
2021. ápr. 17. 06:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az irodai meló nem gond, de a Ps-nek kapásból 16gb memória ajánlott, és azzal nem viccelnek ám, lazán tele tudja verni.
2021. ápr. 17. 06:28
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Hát nem egy acélos, de elboldogulgat. Ezt a mini pc kategóriát tudod nezegetni. Ha már munka, akkor kicsit többet költenék rá. PS egymagos teljesítményt igényel, tehát 4 magnál nem kell több,de jó lenne, ha az nem ilyen T vagy S jelzésű lenne

2021. ápr. 17. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges:

Raspberry Pi

[link]

Rákötöd egy monitorra vagy TV-re, oszt mehet a móka! :-)

2021. ápr. 20. 10:21
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 eleg regi 2016 (2015) -os

harmat gyenge elege, igaz ilyen arba nem, de amugy kicsit feljebb a jobb mobilok is lepipaljak

8GB ramja van csak, es hat vram sem artana kulon azert szerintem

Adobe Photoshop system requirements

Memory: 8 GB

Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

CPU: Intel Core i3-2100

File Size: 3 GB

Adobe Photoshop minimum requirements

Memory: 2 GB

Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1050

CPU: Intel Core i3-2100

File Size: 3 GB

hat a 1050 azert jocskan erosebb a 1030 tol is... es hat ebbol inkabb vannak low profilos mini valtozatok amik nagyon kishazba is jok, persze lehet 1050 bol is vannak de biztos nem annyi

es mellesleg arban is nagy az elteres

2021. ápr. 20. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

#4-nek: A tudatlanságod határtalan...

"... eleg regi 2016 (2015) -os..."

[link]

"2020. május 28-án megjelent a 8 GB-os verzió."

Legközelebb, ha valamiről írsz, legalább olvass utána mielőtt megosztod másokkal a baromságaidat!

2021. ápr. 20. 21:59
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jo hogy belinkelted akkor hat tullottem is

2012 es

jo hogy szoltal

kerdezonek hasznos lesz tudni hogy lassan 10 eves techet akarsz a nyakaba zuditani soval

mondjuk erdekes hogy mit ultek rajta 4 even keresztul addig mi volt vele mivel ilyen infokba akadtam

valoszinu a kutyanak se kelett

nagy kar erte mert azert nagyon jo elgondolas ez a micro, piko PC, valoszinu lehet mas nev alatt jobbak is vannak regota szinten pl. Apple nev alatt, vagy nem tudom

azert jobbra szamitottam sokkal Strawberrytol is

2021. ápr. 20. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#6-nak: Most csak azon gondolkozom, hogy te most csak szórakozol vagy tényleg el is hiszed amit írsz??? :-)

A Raspberry Pi valóban 2012-ben jelent meg, de azóta fejlődött.

A ma használt Windows-ról sem azt mondjuk, hogy mivel 1985-ben jelent meg, ezért egy 35 éves elavult rendszerprogram... :-)

Nehéz szülés lehettél! :-)

Még mindig azt mondom, hogy nem szép dolog olyanról véleményt formálni, amit ki sem próbáltál.

Az Apple-ről meg csak annyit, hogy egy hatalmas átverés.

Mocsokdrágán hozzádvágnak PC alkatrészeket (kivéve a legutóbbit (M1), mert manapság már a mobilprocikat, aminek még olcsóbbnak kellene lennie)

2021. ápr. 21. 14:26
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

nem tudom mit erolteted ezt az szamodra is teljesen vilagos kell legyen hogy nem tesz eleget a photoshop rendszerkovetelmenyeinek

olyannak semmikepp aki munkaszeruen dolgozik rajta rendszeresen

sokszorosan alatta van annak ami szukseges kellene legyen hozza

Nem erzed az ellentetet?

igy teljesen mindegyngogy ez a harmat gyenge vacak barmire jo

Barmire ami nem igenyel komolyabb teljesitmenyt

mint emlitettem szinten rengeteg mobil alig dragabban messze tobbet nyujt teljesitmenyben, igy ilyen celokra se tulzottan jo alternativa

azert nem folyik a csapbol is

mikor ilyen a mobil piac akkor hogy folyhatna? Ezert nem annyira folynak a konzolok sem se a mini PC k ITX ek vagy megkisebbek

mivel tul kicsi a vevobazis rajuk

szerined ez mashogy van?

foleg ugy hogy laptopokkal is rengetegen dolgoznak am, es videot is szerkesztenek nem csak kepet

2021. ápr. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!