Miért csúszik szét a kijelzőm?
2 monitorral is van jelenleg problémám, az egyik kb 10 éves, és a napokban vettem észre, hogy egy picit villog a képernyő. A jó hír, hogy azóta ezt abbahagyta, a rossz hír, hogy azóta fentről lefelé egyre sötétebb a képernyő. A tálcát még lehet látni, de pont annyira sötét, hogy kicsit zavarja a szemem, és nem kényelmes rajta dolgozni.
A másik monitort pedig pont ezért vettem a napokban, ott viszont az a probléma, hogy teljesen szét van csúszva a kép az ajánlott felbontáson is. Konkrétan mindenből kettőt látok. (ikonok, betűk, stb...) Az ikonok mellett ott van eltolva a kicsit homályosabb / átlátszó mása.
Sajnos egyik problémára sem találtam megoldást. A legfrissebb driver van telepítve, ez biztos. A videókártya GTX 1050Ti, tehát nem hiszem, hogy teljesítménybeli gondok vannak.
A régi monitoromra rá lehet fogni, hogy elöregedett, és ez a baja, de ha bárkinek van megoldása bármelyik problémára, akkor örömmel fogadom.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!