Használt alkatrészekből számítógép?
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni
Nézegettem a hardveraprót, és találtam alkatrészeket a számítógépbe, de 96 ezer forint jött ki. 1050 ti stb.
Nekem erre nincs keretem.
Tudtok nekem mondani és linkelni használt alkatrészekből összeállított gépet max 75 ezer forintért hardverapróról?
Tudom, most 96 ezer forintért sgy 1050 ti os konfiguráció jó, de ez nekem drága.
Köszönöm előre is
ha teljes konfig kell, akkor egy 1050Ti vga-s gép jelenleg ajándék ennyiért.
Amúgy 2-es hülyeséget beszél. A legerősebb integrált grafika is végtelenül gyenge,míg az elavult 1050Ti-hoz képest is. Nevetséges, amit erőlködnek ezekkel az integrált dolgokkal.
2018-2019-es játékok menni fognak még, de procilimitre is érdemes figyelni. 3470-nél jobb a proci, akkor jó vagy.
gyujtogess szerintem is addig iy alakul a piac, es remelhetoleg jo iranyba
vagy kolcson kersz, par honap alatt csak visszatudod adni a tobbletet nem?
75 ert nem jott ossze semmi?
amugy szepen amit kihoztal azt vedd meg csak 1050 nelkul
es nyomsz bele valamit
rakat valasztek van, vagyis lenne, vga tipusokbol aradatnyi lehetoseg van, csak kerdes aruljak e eppen oket
950,960 vagy regebbieket is lehet, hiszen elavultak de azert erosek jatszani tudsz veluk amikhez elegek techben
Nem tudod majd továbbfejleszteni, ezen kívül okés konfig. A proci nem mai, de sokáig visszasírták ezeket a procikat az AMD-sek. Ahhoz a VGA-hoz tökéletesen passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!