LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan — 3 Fan Pack with Lighting Node PRO bekötése hogyan?
Figyelt kérdés
Vettem egy a kérdésben megnevezett 3 fan-os packot ( [link] Összeraktam, és arra jutottam hogy a mellé járó eszközökkel csak az RGB világítás alakítható ki a célnak megfelelően, viszont a ventik tápellátásáról magam kell külön gondoskodjak. Ezek 0.30A-esek, és az alaplapomon van egy szabad 1A header. Hogyan csatlakoztassam a 3 ventit? Vegyek egy 3as elosztó kábelt és dugjam rá az említett csatlakozóra (elméletileg ezen a csatlakozón a BIOS szabályozza a hőmérsékletnek megfelelően a prm-et, azért szeretném felhasználni), vagy hub-al próbálkozzak valamit varázsolni inkább?2021. ápr. 12. 09:56
1/1 A kérdező kommentje:
Meg itt még kérdéses a számomra, hogy a V az mennyire számít? Mert a ventikre az van írva, hogy max 13.2V, viszont az alaplapi csatlakozóról nem tudok semmit ilyen téren.
2021. ápr. 12. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!