nem vágom a leírást, én egy LG monitor/TV-t használtam, hd volt és HDMI-s. Nem üti ki egymást a 2 dolog. De inkább volt tv mint monitor, csak elég pici volt kb 17 col. 60hz-s volt, az volt a baj, szvl nem volt olyan jó, mint a mostani laptopom 144Hz-s monitorja, de ilyen csúszást nemvettem észre. Valszeg laikus annyira nem érzékeli, de persze sokkal szebb a 144.
2021. ápr. 11. 12:30
2/13 anonim válasza:
Netezésre teljesen jó.
2021. ápr. 11. 12:31
3/13 anonim válasza:
40 colos 4K Sony Bravia
HDMI-vel nem vettem észre csúszást, wifi tükrözéssel időnként előfordul kb. 1 másodperces hang késés.
2021. ápr. 11. 12:37
4/13 anonim válasza:
Régi Panasonic. Nincs benne semmilyen képfeldolgozó, nem lagol a játék. A másik szobában lévő Samsungban van ha ugyan az a csatorna megy a kettőn, majd' 1 másodperccel később szól a Samsung.
2021. ápr. 11. 12:41
5/13 A kérdező kommentje:
a csúszást tizedmásopercekre értettem fegyverelsütéseknél
2021. ápr. 11. 12:58
6/13 meszike91 válasza:
Netezésre és normál felhasználásra simán jó. Játszani is lehet vele, de ott már megjelenik hátrányként hogy nagyobb a válaszideje és csak 60 a frissítési rátája.
2021. ápr. 11. 13:27
7/13 anonim válasza:
Használtam két különböző TV-n két különböző gépet. Egyiket csak netezésre, másikat viszont FPS játékokhoz is. Netezésre objektív szempontok alapján is kiválóan alkalmas, játék közben pedig ÉN MAGAM nem vettem észre semmilyen késést. Ez nem jelenti, hogy nincsen, de nekem nem tűnt fel. TV függő, ez Samsung volt (pontos típust nem tudok).
2021. ápr. 11. 17:54
8/13 anonim válasza:
Manapság mindenki olyan hatalmas GÉMER lett, hogy fontos az életében egy ilyen észrevétlenül apró különbség is, amit az hív életre, hogy el lehessen adni valamit túlárazva.
Nem mondom, hogy nincsen mérhető különbség, de szerintem nagyon szűk réteg veszi csak valóvan észre.
2021. ápr. 11. 20:16
9/13 anonim válasza:
Nem tom mennyi lehet az ms-ük, nekem egy 4K-s Samsung van, nem egy élvezet rajta játszani, ha csak nem valami Flight Simulator féle...
8-as, ezt olyanok írják, akik életükben nem ültek le 100+hz elé, és életükben nem jutottak tovább CSGO-ban a silvernél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!