Mi most a legjobb e-book olvasó?
Azt vedd az tetszik! A media marktban vagy az euronicsoban szokott lennei kiállítva mintadarab bemélsz megnézed megtapizod, eldöntöd. Vagy van ebook olvasós szakfóruma prohardveren ott is kérdezhetsz.
Én amikor kerestem ilyet, rzek voltak a szempontok:
Kindle-e: Az Amazon kb a legminőségibb szolgáltatást adja, nem csak a hardver van mögötte, hanem egy ökoszisztéma. Többet tud általánosságban mint egy kínai csoda.
Eink: A legtöbb ilyen, de láttam olyat ami nem volt az. Érdemes megnézni biztos ami fix.
Háttérvilágítás: Nem mindegyikben van, ha szeretnél sötétben olvasni, jól jöhet.
Háttértár: A támogatott formátumok nem foglalnak sokat, pár gb elég lehet hogy ne kelljen soha törölni. Minél nagyobb, annál ritkábban kell -> annál nagyobb a gyűjtemény.
Wifi kapcsolat: Az esetleges rensszerfrissítéseket egyszerűbb telepíteni, valamint a könyveket feltenni is egyszerűbb rá.
Ezek alapján én a Kindle Paper 3 lett évekkel(2018) ezelőtt. Kicsit drágabb volt, mint a kereted (44000), viszont azóta is nagyon szépen működik. Havonta kell tölteni, könnyű rá tokot lőni (mindenképp akarsz rá, a képernyő karcolódhat).
Ez egy szinten személyes preferencia, az előttem szólónak igaza van. Ha nem áll kézre, akkor mindegy is. Menj be MediaMarktba, ott meg lehet tapizni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!