Milyen hűtőbordát ajánlotok?
Mert ajánlhatunk bármilyen olcsó hűtőt:
ha nem kompatibilis a processzorral, hajadra kenheted.
A leírás alapján szerintem nem processzorra kell.
Hestore-on vettem egyszer-kétszer, de nem volt igazán olcsó. Itt nézz körül, lehet van megfelelő neked (lehet vágni kell mert úgy adja ki): [link]
Illetve Aliexpress-ről is rendeltem már. Van sok fajta. Azok sem annyira olcsóak, főleg a rézből készültek.
Viszont ha nem a hűtendő alkatrész(ek) fizikai mérete(i) szabják meg a méretet, hanem hogy ekkora kell a jó hőeldisszipáláshoz, akkor viszont ajánlom hogy gondolkodj el aktív hűtésen. Tehát hogy megfújod egy ventilátorral. Sokat tud segíteni. Én erre a célra már egy ideje a legolcsóbb CPU hűtőket használom. Utoljára tavaly rendeltem PCX-ről, 400 valahány Forintért volt darabja, vettem is vagy 20 darabot belőle, nekem mindig jól jön ha van.
#3: Épp ezért is lenne érdemes tisztázni, hogy mire, mibe, hova kell.
Mert a hűtőbordának nemcsak hosszúsága, szélessége meg ára van - van magassága, hűtési teljesítménye, esetleg felfogatási pontjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!