Miért látja a printerem üresnek, a vadi új, eredeti tintapatront?
Figyelt kérdés
A HP2630-as printerem, a vadi új, eredeti színes 304-es patront, meg az azóta kűldött cserepatront is, üresnek mutatja. A mellette lévő fekete/fehérrel nincs gond. Újra telepítés, kontaktok tisztítása nem segített. Azon kívül, hogy vigyem a printert szervizbe, van még valamillen lehetőségem? Esetleg valamilyen cserealkatrész?2021. ápr. 8. 21:18
1/4 anonim válasza:
Nincs benne semmilyen védőfólia, vagy biztosító bizgentyű, amit még nem távolítottál el? Az én HP-m sem ismerte fel az új tonert, amíg a kezelési útmutatót átnézve meg nem találtam azt a miniatűr zöld pöcköt, ami támasztotta az egyik alkatrészt.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy hibás a patron.
Nem HP patronnal, de jártam már így. Szó nélkül cserélték.
3/4 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy a patroncserén már túl vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
A kérdésemet, még azzal egészíteném ki, hogy, ha a színes patron bent van printerbe, a lámpája pislog, és nem tudok printelni. Ha viszont kiveszem, a lámpája folyamatosra vált és tudok printelni. Gondolom a PC fölismeri a patront, csak üresnek látja.
2021. ápr. 9. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!