Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Baj, ha a parkettán tárolom a...

Baj, ha a parkettán tárolom a számítógépemet?

Figyelt kérdés
Laminált padlón tartom, de a legutóbbi takarításnál amikor a gépemen is töröltem a port láttam, hogy a tápnál (alsótápos zalman s4 ház) vastagon áll a por. Azonnal letöröltem, de nem vagyok benne biztos, hogy jó hely az asztal.

2021. ápr. 7. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A levegőben lévő pormennyiséggel nem nagyon tudsz mit kezdeni sajnos, max gyakrabban porszívózni, feltörölni. Nálam is nagyon poros az utcafronti szoba, ez ilyen. A gépet meg gyakrabban takarítod, porszűrőt mosod.
2021. ápr. 7. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Minél lejjebb van, annál több port kap, ezt így általánosságban kilehet jelenteni.
2021. ápr. 7. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazándiból annyit tudsz tenni, hogy gyakrabban takarítasz. Amíg garanciáas, addig sajnos nem éri meg szétszedni a tápot, szóval addig csak kívülről tudsz porszívózni.

Táp szétszedésénél azért csak óvatosan! A szuperkondiban nagyobb feszültség lehet, mint a konnektorban! Nem kell belenyúlni, csak kifújni (sűrített levegővel).

Parketta és egyéb kemény felületek amúgy jó választás. Szőnyegre rakni viszont tilos az ilyen gépeket... belesüpped, nem kap levegőt.

Ha van hely, akkor persze érdemes lehet por szempontból feljebb rakni. Megfontolandó.

2021. ápr. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!