Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GIGABITE GA-F2A68HM-DS2 (rev....

GIGABITE GA-F2A68HM-DS2 (rev. 1.0) alaplapba milyen dual channel ramot érdemes venni?

Figyelt kérdés

8GB ram bőven elég nekem. Kisebb régi játékokkal játszanék néha mint pl. Plants vs. Zombies meg GTA Vice City stb. de egyébként inkább munkára használnám.

Azért is írtam az alaplap típusát hogy vele kompatibiliset tudjatok ajánlani. Vettem én egyet ugyan de nem kapcsol be vele. Szerelő azt mondta nem támogatja ezt a ramot.

2021. ápr. 7. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Az alaplap memóriatámogatási listájáról kell kinézni valamit és olyat venni, természetesen van olyan, amelyik nincs a litán és mégis kompatibilis vele:

[link]

2021. ápr. 7. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen alaplapom. Ment az duálban mindenféle ddr3-as rammal, amit csak beleraktam. Ami a memóriatámogatási listát illeti, azt el lehet felejteni, mert ddr3-as ramok már csak használtan vannak, vagy ha van még valahol új, azt aranyáron adják.
2021. ápr. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!