Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van csak 100 fps-em?

L1L_Z4LI kérdése:

Miért van csak 100 fps-em?

Figyelt kérdés

Most vásároltam egy új gaming laptopot,de Valorantban és Lol-ban csak 90-100 fps-em van lowon(más játékoknál is ez a helyzet)

a driverek a legújabbak

ryzen 7 3750h

gtx 1650

16 gb ram

2021. ápr. 6. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Valószínűleg neked a max-Q verzió van. Próbáld meg kihozni belőle valahogyan a maximumot!

Ha tudsz mindent állítani,,akkor találd mág azt a balanszot a gogyasztási keretben, ahol se a proci nem.fogja vissza a gpu-t, sem fordítva.

Én úgy kezdeném, hogy afterburnerben undervolt, aztán mehetne rá kis teljesítménykakaó. Valahol lesz rgy egyensúlyi pont ezzel a hardverrel és ezekkel a játékokkal. Szóval szerintem 20-30%-ot még tudsz nyerni, csak rohadt nehéz kiimádkozni a gépből, hogy hozza az elvért teljesítményt!

2021. ápr. 7. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi a tökömről beszéltek? Ugyanaz a gpu, a desktop változat valamivel magasabb órajelen jár, cserébe kevesebb magot kapott - pont hogy a mobil 1650 teljesít jobban(csak pár százalékkal, az életben nem vennéd észre a különbséget, de amit itt írtok ahogy van baromság). Vagy hirtelen ugyanaz a gpu valahogy rosszabbul teljesít ha máshogy hívják?

Csak hogy le ne törjön a kezetek.

[link]

[link]

Bónusz, mert miért ne - egy mobil 1650 futtat valorantot, 90-160fps között ugrál, többnyire 130+.

https://www.youtube.com/watch?v=Jy7yhTCedww

2021. ápr. 7. 00:54
 13/15 Haburc ***** válasza:
Lehet gond a driverekkel is, vagy a BIOS beállításnál energiagazdálkodás, ami visszaszabályoz. Nekem egy Samsung 300E-s laptopom van, amiben i3-mas proci van 8 giga ram meg van az integrált (Intel HD) videókari mellett Nvidia 620-as videókártya. 2013-as a gép. Teszteltem rajta a LOL-t. 85 és 110 fps között ugrált úgy, hogy a háttérbe ment a torrentezés. Win 10-zel használom.
2021. ápr. 7. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:

i5-6500 processzorom van videokártya nélkül, tehát az integrált gput használom, és megvan a 100 fps lolon.

Valószínűleg szoftveres hiba lehet, vagy csapnivaló a hűtés és throttlingol.

2021. ápr. 7. 09:57
 15/15 A kérdező kommentje:
semmi baja a laptopnak csak valamiért a bioszba valami szarul volt beálítva szóval köszi annak aki azt mondta csak ennyit tud a laptop :) cs:go 200+ fps
2021. ápr. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!