Nem rég szereztem 1 használt Toshiba Satellite SA50-106 Laptopot. Honnan szerezzek hozzá drivereket?
Figyelt kérdés
Ujraraktam rajta az xp-t de annyi drivert találtam hozzá hogy nem tudom eldönteni melyik kell és melyik nem. Azt szeretném tudni hogy melyik driver kell mondjuk a WIFI-hez vagy ahoz hogy az FN gombok is menjenek. Itt találtam 1 csómó drivert: [link] 2010. aug. 20. 17:35
1/5 grmindenyssa válasza:
írd be a gugliba:
"toshiba satellite sa50-106 driver"
2/5 A kérdező kommentje:
ugyan ezt irtam be és meg is találtam a jo oldalt, csak annyi driver van hogy nem tudom melyik kell mondjuk a wifi-hez mert van fent kb 9 külömböző verzió más névvel.
2010. aug. 23. 02:38
3/5 anonim válasza:
grrrrrrrrrrrrrrrrr rosszul írtad le a típus nevét ítgy hogy segíthetnék de jó napom van meg amúgyis bevaok baszva körbenézek pill
5/5 anonim válasza:
1 link megnyitása
2 product type:archive
3 alatta satellite
4 alatta a50
5 psaa50
6 xp
7 alatta kiválasztod mi kell egyértelműen vannak a cuccok wifi wireless lan néven van
aztán alatta hungary hungary és csak 1 link lesz ennél szájbarágósabban nemmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!