I3-6100 hoz képest mit tud egy i7 7600?
Figyelt kérdés
Még úgy gondoltam nem cserélném le. Több száz ezres bányászgép volt a legjobb alkatrészekkel. Inkább bővíteni szeretném.
Megéri még vele foglalkozni?
2021. ápr. 5. 07:45
1/7 P.O.C. válasza:
Nincs olyan, hogy i7-7600 csak mobil processzorban "i7-7600U". i5 -ből van 7600.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi. Arra gondoltam 😁
2021. ápr. 5. 09:16
3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis i7 7700rNa. Csak kinyögöm
2021. ápr. 5. 09:16
4/7 anonim válasza:
Bányászgép?
A bányász gépek általában olyan alaplappal rendelkeznek amin 6 darab pci foglalat található, hogy riser-ek segítségével minél több videókártyát rá lehessen csatlakoztatni. Memóriának általában 4 GB-t, processzornak pedig egy alap pentiumot használnak, mivel nem az számít. Teljesen felesleges i7 bányászatra.
Itt egyébként magad is meg tudod nézni, hogy mi a különbség:
5/7 anonim válasza:
Bányászgépbe nem nagyon kell proci. Celeronnal is elvan. Ha viszont gamingre használnád már, akkor hagyd az ötletet! Aranyáron vannak a bányász alkatrészek most. Add el, és vegyél belőle gaming cuccot. Most nagyon megéri eladni mindent, ami bányász cucc!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem arra használom.
Hanem olcsón szereztem bányász gépet hibásan. Lga 1151 v1 foglalttal.
Megcsináltam.
2021. ápr. 5. 15:23
7/7 anonim válasza:
A 10. gen i3 processzorok már erősebbek az i7-7700-nál, szóval ezt már nem érdemes fejleszteni. Add el azokat a részeket, amik nem kellenek, és építs modernebb lapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!