A wireless egerek és a wireless gamer egerek elemmel működnek? Mennyivel és milyen méretűvel? 2x AA? Azért kérdezem, mert hallottam, hogy valami chip kell beléjük vagy hogy a chip el szokott romlani?
Változó, hogy milyen áramforrásról működnek.
Az olcsó, egyszerű egerek 1 darab AAA vagy AA elemmel, a komolyabbakmár akkusak. Van amelyikhez "dokkoló" is jár, nem csak egy miniatűr USB vevő, hanem az asztalra felrakható cucc, amibe belerakva az egeret, töltődik.
Ez teljes mértékben típus függő, hogy milyen mérettű elemmel megy.
Nem laggolnak, pedig én még csak nem is gamer vezeték nélküli egérrel játszottam, csak megezi irodai célúval.
Erről a chip elromlásról még nem hallottam. Hamarabb purcan ki a mikrokapcsolójuk, mint hogy elektronikailag habosodjanak meg. Van egy 10 éves Logitech egerem, kutya baja nem rég forrasztottam bele új mikrokapcsolót.
Viszont a vezeték nélküli technológiából adódó késleltetés tényleg igaz. Nem reagál olyan gyorsan mint egy vezetékes. Alkalmi Single player játékosoknak teljesen megteszi, de a profik nem véletlenül használnak mind kivétel nélkül vezetékest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!