Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Noblechairs székekről vélemény?

Noblechairs székekről vélemény?

Figyelt kérdés

Már 5 éve Akracing székeket használok de most váltanék egy másikra.

Valaminek van tapasztalata a Noblechairs márkáról?

Láttam hogy egy nem régiben alapított német cég, de kérdés hogy tényleg megérik az árukat a termékeik és valóban annyira jó minőségűek?

Akinek van bármilyen típusa, Hero, Icon, Epic az elmondaná a tapasztalatait?

2021. ápr. 2. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy barátomnak Icon-ja van, alig fél év alatt tönkrement a gázrugó és eltört az egyik kerék, pedig 90 kilónál nem több a srác és nem ütötte-vágta a széket.

Én a "gamer" székekben csalódtam, a legjobbnak eddig az Autonomus ErgoChair 2-t találtam. Úgy néz ki, mintha tejfölös pohárból préselték volna, de brutálisan erős (155 Kg-ra van hitelesítve), egy év alatt még nem találtam benne hibát.

[link]

2021. ápr. 3. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:

noblechairból állítólag az icon az a legolcsóbb, belépő kategóriás

hero-t kell venni, az azt hiszem 180 kg-ra van hitelesítve, de van más verzió is, ami 180 kg-ra van

ez az ergochair ez valami eléggé trén néz ki, nem beszélve az áráról...

2021. ápr. 3. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: A kinézetet magasról letojom, a lényeg, hogy hihetetlenül kényelmes és masszív. Az ára pedig száz dollárral alacsonyabb, mint a legolcsóbb Noble-é.
2021. ápr. 3. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:

tényleg jól néz ki

112 000 ft ez a szék, viszont ennyiből már meg tudod venni a legpengébb noblechairt a hardveraprorol

2021. ápr. 3. 10:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Én a Hero verziót akarom megvenni, abból is a Doom kiadást.

Amit linkeltél abba elég sok műanyag van a teszt szerint ami szerintem soha nem jó, egy ilyen drága szék igen is legyen masszív fémből hogy tartós maradjon sokáig. Persze ettől függetnelül biztos nagyon jó az is.

2021. ápr. 3. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: És mégis mi megy tönkre még a legdrágább székeken is? A gázrugó meg a hintamechanika, amik fémből vannak.
2021. ápr. 3. 23:52
 7/7 A kérdező kommentje:

A gázrugóban a gázos emelőrész megy tönkre annak semmi köze hogy miből van. A hintánál meg a rugó, ami csak fémből lehet és az mozgóalkatrész, bármelyik széken eltörhet ha anyaghibás.

Nálam eddig soha nem romlott el egyik sem, csak is a műanyag részek engedtek egy idő után, mint a karfa, csillagláb, kerék, háttámlát tartó műanyag elem.

De ha ennyire beakarod bizonyítani hogy a te széked jó akkor abba hagyhatod mert elhisszük.

2021. ápr. 4. 06:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!