Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Micro SD kártya hol tárolja...

Micro SD kártya hol tárolja pontosan az adatokat? Kettétört kártyáról ki lehet e menteni bármit?

Figyelt kérdés
Van egy fedélzeti kamerás 32gb-os Micro SD kártya ami keresztirányba kettétört. A kérdésem az lenne, röviden valaki el tudná a mondani hol tárolja vagy mi tárolja egy ilyen kártyában az adatokat, hogyan épül fel ez a kártya? Sérülhetett e az a része ahol az adatokat tárolják vagy van még mód arra, hogy egy két darabban lévő kártya is kiolvasható legyen?

2021. ápr. 2. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 2. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
0% esély.
2021. ápr. 2. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Az alsó részén található a memória chip.

2021. ápr. 2. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

"Az alsó részén található a memória chip."

Az SD kártyán esetleg. Nade a mikro SD kártyában??

2021. ápr. 2. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Annak is ugyan ott van. Bocsi. Rossz képet linkeltem az előbb.

[link]

2021. ápr. 2. 21:42
 6/9 CspCsj ***** válasza:
51%

Ha egyben lenne, akkor valószínűleg kiolvasható a tárolt adat egy meghibásodott chip-ből, - persze csak kellő ismeretekkel és gyakorlattal, pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=Dxwopfdm94s

https://www.youtube.com/watch?v=iIfz8Et5xsE

stb.

Félbetörötteknél rendszerint a memória-chip is sérült, úgy meg kuka...

2021. ápr. 2. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak a méretarányok nem stimmelnek a képpel szerintem...

[link]

2021. ápr. 2. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Vidd el adatmentésre. Profi céghez.

De legalább 6 jegyű összegbe fog kerülni. Akár sikerül akár nem..

2021. ápr. 2. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindegy mert azóta a térfigyelő kamera felvétele meglett elméletileg ahol a levelük szerint jól látható a baleset. A kártyákat a rendőrség foglalta le a tegnapi Árpád hídas balesetem után, de az egyik kártya már csak 2 darabban jött ki a kamerából és a rendőr azt mondta hogy egyébként egyiket se tudta kiolvasni, a hátsóval nem is tudom mi lehet a helyzet mert engem azonnal vittek a mentők még a tanukkal se tudtam egy telefonszámot se cserélni meg semmi.

Ezért érdeklődtem csak, hogy mi a helyzet mert nem ismerem egy micro sd kártya felépítését, de feltételeztem hogy nagyobb része csak üres műanyag arra hogy kézbe tudd fogni és a valódi tároló flash memóra meg csak egy parányi része ami egyben maradhatott.

2021. ápr. 3. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!